vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Soiuri de napi

Înainte de apariţia de cartofi rap fara nici o exagerare, a fost unul dintre principalele legume pe mesele de oameni din întreaga Europă. De exemplu, francezii aprecia încă napi alb. O navetă în Rusia nu a fost numai erou de basme populare, şi împreună cu pâinea servit alimentele de bază. Despre ani, slabă pe reputaţia, în analele XI-XIII secole a fost raportată ca un eveniment de o scară universală, împreună cu dezastre naturale şi războaie.

Ea are o valoare scăzută calorică, nu este propice pentru a tesutului adipos din organism, dar valoarea nutritivă a rep este surprinzător: ea are o mulţime de săruri minerale, uleiuri esenţiale, ridicat in vitamina C şi caroten, precum şi conţinut scăzut de zahăr face un produs indispensabil pentru diabet zaharat. Napi poate coace, fierbe, carne friptă la grătar, consumate crude, adăugate la diferite feluri de mâncare şi salate.

Fără a crea o povară pe inima si organele digestive, îi ajută foarte mult de proprietăţile lor curative pentru a face faţă cu stare de sănătate precară în zile rele.  Recent, în Rusia au fost importate seminţe de legume din întreaga lume, inclusiv din Japonia. Deja multe sunt cultivate cultura pur japoneză - ridiche alba sau dulce.

In Japonia, este dintr-o varietate de ridiche chineză şi folclorul este diferită de ridichi noastre şi un gust ridichi mai mari şi randamente foarte ridicate. În Japonia, daikon clasat primele domenii însămânţare a culturilor de legume, ca parte din dieta zilnică a japonezilor.

Napi Salad kokabu, de asemenea, crescute în Japonia de trecere două tipuri de napi, Orientul Îndepărtat cu Europa, asa ca este o ruda apropiata de navetă noastre comune. Soiuri de cartofi de napiUneori saci ei scrie - salata de napi şi numele de gradul Cabo. Ataşamentul faţă de japoneză mijloace mici, astfel încât napi salata kokabu - aceasta este o amendă culturile rădăcină napi.

V-maturare soiuri de napi kokabu diametru este de 8 cm, în timp ce soiurile cu întârziere de rădăcină cu diametrul de culturi Cabo poate atinge 15 - 20 cm  Caracteristicile biologice. Toate soiurile de verdeturi, inclusiv salata verde, - această familie de plante perene varza, care a avut loc în trecutul îndepărtat de verdeturi câmp sălbatice, sau bittercress. Toate tipurile de foarte timpuriu naveta maturare, gata pentru a forma rădăcină de 40 - 45 soiuri de zile intarziere - 50 - 60 de zile.

Frunza rozeta ajunge la o înălţime de 40 - 60 cm pentru condiţiile noastre, cel mai potrivit tip de napi salată kokabu mici berried. Salata de legume cu rădăcină napi neted, plat, rotund, alb-strălucitoare la exterior şi interior şi foarte suculent.  Valoarea nutritivă. Caracteristica principală a salata de napi care ea obisnuia sa manance, nu numai rădăcini, dar de asemenea, frunzele. Radacinoase consumate crude, fierte şi sărate.

Rădăcini proaspete sunt foarte suculenta, dulce, gustoase si nu au nici un gust specific napii noastre europene.  Proprietati vindecatoare. Kokabu (Cabo) - un antiscorbutice foarte util. Frunzele sale conţin o mulţime de fier, şi, astfel, să contribuie la hematopoieza normala. Conţinutul de vitamina C este de 80 la sută.  Soiuri de napi salată.

In Rusia, un fel de clasificate ca fiind până la un nap - Geisha, creat de crescători noastră internă. De soiuri şi hibrizi de reproducţie japoneze, care au crescut deja Unii gradinari sunt cunoscute de ping-pong, Kanamachi kokabu, Oka, Tokyo-piaţă, Express albă.

În plus faţă de soiurile interne ale gheiselor japoneze pentru condiţiile noastre, cel mai potrivit tip de mici berried Kanamachi kokabu, aşa cum se disting prin rezistenţă mare la fotografiere şi poate rezista la îngheţurile de primăvară până la minus 1 la 3 grade. Cuplu rădăcină este gata de a recolta în 40 - 45 de zile după însămânţare.  Datorita valorii sale nutritive ridicate, combinate cu gust bun de napi în Japonia să acorde o atenţie mult la selecţia Cabo cu radacinoase mare, de plantare el peste tot, în câmp deschis şi sere, preferand sa manance frunze, soiuri atât de nou şi hibrizi sunt foarte mari. Consumati verdeturi nap la fel de proaspete şi sărat.

. ridichi, napi, ridichi, cartofi, o salata farfurie