vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Suc de morcovi si telina

Suc de morcovi si telina bune de acid afişează în exces din organism, ceea ce duce la boli degenerative în curs de dezvoltare. În telina contin cantitati mari de sodiu, care ajută la tratarea grupuri de calciu anorganic în articulaţii, artrită şi anume, care vine de la mai mulţi ani de a manca zahar amidon, făină şi produse.

Tratamentul artritei, de băut dintr-un amestec de suc de ţelină şi morcov, ar trebui sa dureze de la o săptămână la o lună, ar trebui să fie scos complet din dieta, alimentele cu zahăr, amidon şi făină.  În plus, telina contine elementele necesare de celule din sânge şi celule, cum ar fi de fier şi magneziu. Prin urmare, utilizarea acestui băutură bună vindecă şi reface celulele nervoase.

Boli comune, cum ar fi hemoroizi, astm, reumatism sunt cauzate de deficienta de fier, sulf şi calciu în organism. Conţinutul slabă a acestor elemente în organism poate provoca nervozitate, iritabilitate şi de boli psihice, mai ales in dieta. Se amestecă ţelină şi suc de morcov se păstrează echilibrul de minerale, cum ar fi de sulf şi fosfor, sau lipsa lor duce la un surplus de acid uric şi de o lipsă de sulf.

. suc de morcov dieta, suc, , telina telina, morcovi