vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Salata de morcov

Din păcate, această morcovi în coreeană, în magazinele noastre să cumpere hard - fiecare de producţie este de a face totul în felul său propriu şi în reţete lor.  Astăzi vă oferim aceasta reteta salata de morcov în coreeană, şi puteţi vedea toate originalitate si rafinament.  Morcovi în coreeană - o salata minunata, care la fel ca mulţi dintre noi.

Este interesant faptul că, de fapt, acesta este un fel de mancare picanta nu apare în Coreea, în timp ce în Uzbekistan, a venit cu coreeni care trăiesc acolo, să ne amintim gustul patriei. Faptul că de gatit salata morcovi în coreeană, în această reţetă este folosit pentru tehnica traditionala coreean de prăjire ardei roşu, şi este această caracteristică oferă morcov sale speciale de gustul picant coreeană. Dar lucrurile pe primul loc.

Aceasta reteta morcov în coreeană calculat per kilogram de morcovi, puteţi calcula ingredientele necesare pentru un volum de salata verde. Deci, pentru morcovi salata verde curat, spală şi rupeţi în benzi fin. Adaugă sare mai mult, sau pin coreean (acest lucru poate fi găsit în supermarket-uri mari), şi se lasă timp de 10 minute, este mai bine sub jugul până la morcovi pornire suc.

Apoi, pentru a face acest morcov în baza de prescriptie medicala coreeană, morcovi ori într-o strecurătoare şi se clăteşte sub jet de apă, stoarceţi-apoi bine. Morcovi salata de telinaMutaţi morcov intr-un castron adecvat email sau într-un recipient din sticlă. Treci prin intermediul presei 3-4 catei de usturoi şi se adaugă morcovii. Se toarnă salata preparate cu 3 art. linguri otet de 9% şi se amestecă bine.  Şi acum cel mai important lucru într-o reţetă adevărat pentru morcov în coreeană - vom pregati sosul.

Ia-o tigaie cu o grosime, se toarna in secolul 5. ulei de măsline (coreenii prefera ulei de soia). Puneti pe foc mare şi încălzite la un cuplu alb. Apoi se adaugă unt, 1 lingurita boia de ardei (ardei rosu) pentru a face un foc si se gateste mai puţin doar 1 minut. În acelaşi timp, boia de ardei îşi pierde claritatea sale agresive, dar uleiul este saturată cu un gust unic si aroma.

Apoi, în a doua jumătate tăiat pan al capului medie de ceapa si se prajeste timp de 3-4 minute până când ceapa începe să se îngălbenească. Apoi, în conformitate cu reţeta morcov salata în coreeană, filtrul de ulei ar trebui să fie pentru a elimina complet o de la prova, care este în pregătirea acestui fel de mâncare nu este utilizată şi poate chiar distruge gustul morcov coreean terminat.  Vom continua să explorăm această reţetă morcov în coreeană.

Morcovi fierti se adaugă ulei, toate se amestecă bine, se acoperă cu un capac şi se lasă rezervor pe timp de noapte. După 24 de ore, vă puteţi bucura de gustul adevărat al salata de morcov în coreeană de reţetă tradiţională coreeană.  În cazul în care morcovii nu au fost foarte suculent, şi a dat un pic de suc  Serviti cu reţetă morcovi pentru coreeană permite să adăugaţi o cantitate de ulei de salata necesar.

Dacă doriţi, în plus faţă de produsele menţionate mai sus într-un morcov în coreeană, aveţi posibilitatea să adăugaţi zahăr, piper (ca alb-negru), seminte de susan, sos de soia, coriandru şi pasta de tomate. Fiecare astfel de plus pot schimba complet aroma de morcovi finit, astfel încât veţi fi dat un câmp larg pentru experimentare.  Salata de morcov gata în coreeană poate fi servit cu mâncăruri din carne şi peşte, legume fierte si cartofi fierti.

Morcovi Foarte frumos salata în coreeană este pe o bucată de varză. Aveţi posibilitatea să adăugaţi o salata, unele produse direct la morcov foarte, cum ar fi prăjit de pui, carne, fructe de mare şi peşte. Puteţi amesteca morcovi coreean cu varză proaspătă, sfecla si telina, există chiar şi reţete cu ananas. Dar în Rusia combinaţie cele mai populare coreene de salata de morcovi cu felii de carne de pui şi de calmar, este, de asemenea, foarte fin tocat.

. napi, usturoi, rosii, telina