vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Condiţii de depozitare legume

Calitate, arata bine si costul de legume depinde de condiţiile de depozitare. Astfel, în magazinele de legume pentru a menţine un condiţii optime de temperatura si umiditate care să conducă la păstrarea unui produs mare. Iniţial, trebuie să înţelegeţi ce condiţii şi pentru ceea ce legumele sunt cele mai favorabile.

Depozitarea cartofilor mai mare risc de deteriorare mecanică şi tuberculii de cartof bacteriană are loc în etapa de recoltare. De asemenea, este important să ne amintim că, atunci când de încărcare a depozitului, înălţimea picătură de tuberculi nu trebuie să depăşească 40 cm în transportul de cartofi este important ca toate locurile greu au fost relaxată, cu garnituri de cauciuc, se va asigura siguranta si elimina riscul de cultură tuberculilor putrezire.

Numărul de transferurile de cartofi ar trebui să fie redusă la minimum.  Pentru depozitarea de iarnă de cartofi este important să se ia în considerare următoarele - aproximativ luni şi jumătate după recoltare pentru a menţine temperatura în jurul valorii de 15 ° C şi umiditate relativă de 90-95%. În această perioadă, tuberculii trebuie să fie bine uscate. Aceasta este urmată de scăderea temperaturii de depozitare temperatura normală.

Ca urmare, temperatura de tuberculi nu trebuie să scadă sub 8? C.  Este important să ne amintim că tuberculii de cartofi înainte de expediere este mai intii incalzit, aceasta va preveni consecinţele negative ale schimbărilor bruşte de temperatură. In primavara, ar trebui să diminueze temperatura de depozitare pentru a preveni germinare.  În cartofi, utilizaţi un sistem de ventilatie modern şi toate parametru are umiditate, temperatura, schimbul de aer.

De stocare este important să se recolta timp morcov, atunci când morcovi copt un indicator de maturare de morcov este un final rotunjită a fructelor. Acesta trebuie să fie amintit faptul că cultura este mai bine pentru a curăţa sub temperatura mediului ambiant scăzută, dar nu pot ţine morcovi peremerzshuyu.  O condiţie importantă pentru a fi păstrate este că morcovul pe partea stângă a solului, apoi creaţi condiţii optime pentru depozitarea acestora.

Harvest ar trebui să producă o centură de combine, trase apoi frunze de morcov, apoi frunzele sunt tăiate şi apoi pus într-un container special cu un strat de sol. Solului vor ajuta la reducerea leziunilor şi morcovi va crea condiţii favorabile pentru depozitarea acestora. Termeni şi condiţii de depozitare a legumelor ceapaPentru a spăla rădăcini înainte de depozitare nu este recomandată.

Temperatura optimă pentru depozitarea recoltelor rădăcină este de 0-1 ° C şi umiditate relativă de 90-95%. Este important să se excludă morcovi peremerzanie. Utilizarea de ventilaţie ar trebui să fie efectuate numai atunci când este necesar pentru a preveni overdrying aer.  Cameră de ceapa ceapa maturare poate fi determinată atunci când ceapa devine galben, şi 80% din frunziş opalo.

De materiale de recoltă în primul rând prin mijloace mecanice.  Imediat după recoltare, adecvate pentru 7-10 zile pentru a produce uscarea straturilor superioare ale becurilor, principalul lucru pentru a evita uscarea. Uscarea poate fi efectuată atât în ​​domeniile, în vreme însorită şi clar, şi în depozitarea la o temperatură de 25-30? C.  Becurile uscate sunt concepute pentru a fi păstrate pe termen lung.

După uscare, bulbii ar trebui să fie supuse la răcirea rapidă a aproximativ 1-2 ° C se va preveni germinarea de becuri. Depozit de legume ar trebui să fie bine ventilate pentru a evita condensarea umezelii. Astfel, Depozit principal al cepei este de a menţine controlul temperaturii şi umidităţii.  Varză de stocare de curăţare varză, în principal făcut de mână.

Harvest este, de obicei la sfârşitul toamnei în condiţii meteorologice nefavorabile, umiditatea şi rece. Păstraţi varza ar trebui să fie în recipiente metalice, după cum ele sunt uşor de curăţat.  Varza este bine păstrat la temperatură joasă şi umiditate ridicată. Temperatura de depozitare optimă este de 0 varza? C şi o umiditate mai mare de 95%. La -1 ° C congela varza, iar la un C, îmbătrânirea de varza.?

De asemenea, atunci când stocarea important să se ia în considerare faptul că avem nevoie de circulatie a aerului constantă şi eliminare a impactului de iluminat.

. rădăcină, ceapa, cartofi, morcovi