vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Cultivarea legumelor

Grădinari Multe dintre ele au mult timp interesaţi şi de cauză,  este posibil să crească legume în subsoluri, beciuri şi subterane?  Primele experimente au fost efectuate încă au fost în 1875. Sursa de lumină a fost lampi cu kerosen, arzătoarelor pe gaz şi alte mijloace primitive. În momentul de faţă în aceste scopuri fluorescente, xenon, mercur cu arc şi becurile incandescente.

Rezultate depasit toate asteptarile. Astfel, în laborator şi lumina-lumina plante Agro fizice de cercetare cultură institut de profesor universitar B. Moshkov primite în timpul anului de o cultură fără precedent de tomate 180 kg pe 1 m  . Amintiti-va ca randamentul de tomate in pamant este, de obicei 3 din 4 kg pe 1 m  .  Rezultatele acestor studii, şi ne-a determinat să gândească şi să nu încerce să crească legume în toate, s-ar părea împrejurările greşit.

Ce sunt aceste camere subterane? Acesta este dezvoltat în primul rând mine, cariere, în pivniţe şi privat agricultură şi subsoluri. Temperatura aerului, compoziţia sa chimică, presiunea atmosferică în subterane sunt aproape de condiţiile terestre. Toate acest lucru este foarte util pentru cultivarea legumelor, în special, cum ar fi ceapa (pen), măcriş, salata verde, mărar.

Dar pentru castraveţi şi tomate tehnologie subteran a trebuit să fie personalizate. Complexitatea reprezentată de condiţiile de iluminare. Sa constatat că durata zilei de pământ de mai jos ar trebui să fie nu mai mult de 18 de ore. Castraveţi nevoie de 10 ore de lumină a zilei, şi roşii 12.

Condiţiile specificate de lumină, noi sprijinim cronometrului automat.  O sursă constantă de lumină cu incandescenţă sunt şi mercur cu arc lampă (DRL). Raportul dintre puterea de a lămpilor cu incandescenţă şi XRD la 33 şi 67%. Sprouts GradinaritAceasta oferă cea mai mare activitate fiziologice ale plantelor. La 1 m  Piaţa subteran Puterea sere ar trebui să fie un 1.2 kW / h.

Pentru a cultiva plante în toate condiţiile necesare substrat cu nutrienti. De obicei, acest substrat este solul. Complexitatea de importul de sol în sere subterane, precum şi a riscului de dăunători bolii predeterminate  Metoda hidroponice pe suporturi artificiale. Ne-am oprit pe pietriş şi granit de cuarţ cu o dimensiune a particulelor de 520 mm.

Soluţie de elemente nutritive îndeplineşte pe deplin toate elementele necesare ale plantelor.  Să ne insista asupra detaliilor şi roşii în condiţii de subteran. De fapt, procesul este împărţit în două operaţiuni: cultivarea de material săditor şi de cultivare a fructelor purtatoare de plante.

În conformitate cu răsaduri evita o zona special echipat cu o putere estimata de 100 de bucăţi pentru plantare. la 1 m  . Pentru a avea un loc permanent pe patru plante la 1 m  .  Zona răsad este echipat cu tăvi speciale impermeabile. Acesta poate fi ţevi din azbociment, cu un diametru de 5060 cm, tăiate longitudinal. Tăvi cu strat de umplere pietriş 2022, consultaţi

plantele sunt hrăniţi cu o soluţie de elemente nutritive din rezervor, livrate capacităţi mai mari pentru varza de 0.1 1,5 m. Soluţia este alimentat de gravitaţie şi se colectează într-un rezervor de scurgere montat sub partea de jos a tăvi hidroponice, aranjate cu o prejudecata 0.3 `. După hrănirea plantelor îmbogăţi soluţie de elemente nutritive, iar apoi pompa-l înapoi în rezervorul de nutrienti. Ingrasaminte a fost efectuat la fiecare 4 cicluri de lumină şi întotdeauna în perioada de lumina.

Compoziţia amestecului nutrienti includ de azot, fosfor, potasiu, calciu, magneziu şi. Raportul lor se modifică în funcţie de faza de dezvoltare a plantelor (după transplantare, înflorire timpurie, fructe timpurii). De oligoelemente din amestec de nutrienţi fac mangan, bor, zinc, cupru şi. Odată ajuns în 56 zile, castraveţi şi roşii de la rezervorul de nutrienti udate cu o soluţie de humate de sodiu (concentraţie 0,005%).

Acest lucru este bun pentru productivitate şi de desalinizare a substratului.  Castraveţi la condiţii mai bune de metrou partenocarpice potrivite, acestea sunt productive şi nu au nevoie de polenizare. Într-adevăr, în subsolul de mina sau nu albinele. Early-maturare tomate alege, cu un sezon scurt de creştere. Ne-a placut soiurile cu efect de seră de 285 ucrainene Peremoga 165, 139 Kiev.

Yield de legume subteran au fost: tomate, castraveţi 35, 60 kg de la 1 m  . În sere terestre, situat în aceeaşi zonă, tomate recoltate numai 5.6 şi 17.7 kg de castraveţi cu 1 m  . Aportul de legume din sere subterane sunt în mod egal pe tot parcursul anului.  Randamentul rezultate nu este limita. Într-adevăr, în astfel de condiţii încât Ucraina să crească legume în sere, în vara anului imposibilă subteran: Cadouri pentru a creste sosesc în număr suficient de teren deschis.

Deci, la patru luni zone de vegetaţie sunt vacante. Cu toate acestea, în nordul Rusiei, în cazul în care castraveţii şi roşiile să crească în aer liber NEP, sere subterane vor fi livrate la masa de legume pe tot parcursul anului.  Uneori spunem ceva ce aţi învăţat cum să producă randamente ridicate de legume subterane sunt bune, dar într-adevăr legume subteran poate fi comparat cu legume cultivate reale în lumina naturala?  Răspunsul dă analiza chimică a fructelor.

Principala valoare de vitamine legume. Printre ei, în primul rând de vitamina C, care are proprietăţi antiscorbutice, creste rezistenta si elasticitatea peretilor vaselor de sange. Vitamina C în castraveţi cultivate sub pamant, este mai mult decât de obicei, de câteva ori. Acelaşi lucru este valabil de varză şi ceapă.  Underground castraveţi teren de zahăr.

Interesant, în instalaţiile subterane de legume de mediu  cresc mai repede decât în ​​sere convenţionale  . De exemplu, material săditor de castravete partenocarpice este gata pentru sere de iarnă după 3035 zile în subteran, a obţinut o saptamana mai devreme. Castraveţi colecta prin 5060 zile după transplantare.  Desigur, consumul de energie în cultivarea legumelor în sol este semnificativ.

Dar nu a construi o cu efect de seră, în cazul în care anotimpurile nu afectează tehnologia de cultivare şi îngrijire a plantelor. În mine, şi nu este necesar pentru a mentine temperatura, chiar dacă la început de iarnă.  N. Kholodkov  Producătorii novice se confruntă adesea cu alegerea de legume.

Magazinele de specialitate oferă o varietate de seminţe de a alege dreptul de ori este foarte usor. Ce şi cât de mult mai bine să-l pună în grădina dumneavoastră? Ce factori trebuie să fie ...  Castravete mic de calorii de legume, care este un favorit de vară a tuturor grădinari.

De la unul din copaci plantaţi cu o ingrijire adecvata poate ajunge până la 15 castraveţi, acest site este, de asemenea, una dintre plantele cele mai prolific. Castraveţi cresc bine ...  Valoros pentru plante de sănătate poate aduce la masa tot timpul anului. Noi trebuie doar să înveţe să fie legume uscate şi sărate. Deosebit de convenabil pentru stocarea legume uscate.

În plus, ele ocupa putin spatiu, acestea nu trebuie să fie curăţate şi ...  Fără apă, legumele nu cresc. Este necesar pentru absorbtia de substante nutritive din sol şi de transport le diverse părţi, în special frunzele, pentru reactiile chimice normale, precum şi pentru a preveni supraîncălzirea de la directă ...

Pentru a împărţi toate soiurile de castraveţi în grupuri, în funcţie cu privire la aplicarea destinate (sau o metodă de depozitare): castraveti salata, castraveti comestibile, pentru decaparea castraveţi şi de conserve.  Salata de castraveti randamentul culturilor în primul rând, au un couscous mai neutru şi ...  Am început de grădinărit când sa retras. În timpul iernii, citit multe cărţi despre creşterea legumelor în teren deschis şi închis.

Pentru a creste legume fără pesticide, am decis.  Şi aici, în curtea din spate mele au fost diferite soiuri de cartofi, ...

Related posts:
  1. proaspete suc

. varză, fenicul, cartofi, napi, ceapa