vegetables

Legumele sunt alimentele cele mai sanatoase, acestea promovează sănătatea

Dreptul de legume

Sucul de ţelină

suc de ţelină ţelinăDupă cum ştiţi, sucuri de fructe şi legume sunt mai utile în formă proaspătă, cât mai repede absorbită de către organism. În acelaşi timp, organismul devine toate elementele nutritive, fără pierderi. Sucul de ţelină ca o sursă de putere şi de sănătate, utilizaţi o lungă perioadă de timp. Pentru stoarcerea foaie adecvate, a rezultat, şi rădăcina de acest tip de plante medicinale.

După mai multe zile de admitere său fizic sau persoane debilitaţi sunt senzaţie de ton obosit, creşterea poftei de mâncare şi îmbunătăţite. Semnificativ sale anti-efect toxic de boli cronice în rândul persoanelor care lucrează în munci periculoase. Deosebit de utilă de a folosi suc de ţelină pentru cei care pur anvelope. Recomandat pentru a bea suc de ţelină în căldură şi de lucru în magazine fierbinte.

Transpiraţie abundentă poate provoca un deficit de săruri minerale şi de oboseală. Pentru a reface echilibrul de sare este suficient pentru a lua 1-2 linguri de suc de ceai. Sucul de ţelină este bogat în enzime, enzime care ajuta la digestia alimentelor. Rezultate 2-3 lingurite de suc de o jumătate de oră înainte de mese a facilita procesul de digestie. În medicina tradiţională, sucul de telina este utilizat în vasculita hemoragică, ficat, rinichi si vezica urinara.

Se crede că acesta ajută la normalizarea sistemului de hormon sexual de bărbaţi şi femei. Suc de ţelină şi seminţe de extract a fost folosit în Grecia antică pentru a restabili metabolismul cu plinătatea excesive. In zilele noastre, sucul de telina este utilizat în compoziţia de diete pentru pierderea in greutate. Se crede că acesta oferă un rezultat eficient şi rapid de diete astfel.

suc de ţelină suc de morcoviSucul de ţelină este bine combinat cu alte fructe şi sucuri de legume. Amestec populare de sucuri de morcov, sfeclă, ţelină (8:03:05), morcovi, varza, telina (1: 4:5), morcovi, telina, ridichi (8:05:03), tomate, telina, iaurt (1:1: 4), mere, telina, iaurt (1:1: 4). Sucul de ţelină bucătar este destul de usor, mai ales că la un moment dat trebuie să fie sumă foarte mică.

Cel mai simplu mod de a utiliza storcator, dar aveţi posibilitatea să freca rădăcini sau frunze de pe o răzătoare şi stoarce prin tifon. Frunzele sunt bogate in vitamina C si caroten. Morcovii contin mai mult de 4% de zahăr, precum şi, calciu potasiu şi fosfor. În toate părţile plantei conţin acid nicotinic, şi glutamic.

Stem conţin, de obicei cantităţi mari de sare. Valoarea energetică 16kkal. Toate părţile plantei, se adaugă la cursurile de primul şi al doilea, salate, băuturi, sosuri, condimente. Rizom este, de asemenea, utilizat în formă uscată. Tulpinile sunt încurajaţi să folosească în loc de sare in vezica biliara, osteoporoza, boli de rinichi. In medicina, utilizat ca un diuretic. Este un afrodisiac.

Rădăcină de ţelină este un diuretic şi efect tonic, şi este utilizat pe scară largă pentru rinichi si vezica urinara. În homeopatie, extrase din seminţe, frunze şi rădăcini sunt folosite ca un diuretic şi cordială, precum şi în boli ale organelor genitale.

. dieta, , ridichi slăbire, sucul de morcovi, suc de telina, telina